No ale token usdt binance juz jest dodany przecież!
Za pierwszym razem jak robiłem transwer z giełdy na portfel Brave to musiałem właśnie go tak dodawać jak mówisz, ale nie wiem czemu jak robią mi przelew z innego źródła to go nie widzę ??
No ale aktywów też nie widzę, zeby mi przybylo te 52$ . przelew z platformy na portfel brave zrobiłem, ale środki nie dotarły?
To gdzie ja mam te pieniądze znaleść ??
Tak to była transakcja z zewnętrznej platformy na moj adres portfela w Brave.
Jak nie widziałem po 4 dniach środków na koncie to wysłałe do nich zapytanie co z moim przelewem z ich platformy. A oni podrzucili mi zrzut z bscScan ze wypłata juz dawno została zrealizowana na moj adres:
Takto była transakcja z zewnętrznej platformy na moj adres portfela w Brave. I jak nie widziałem po 4 dniach srodkow na koncie to wysłałe do nich zapytanie co z moim przelewem z ich platformy. A oni podrzucili mi zdzut z bscscan ze wypłata juz dawno została zrealizowana na moj adres
Yes, the transaction took place and was sent to your wallet.
You then sent out more USDT to another address, which includes the 52.5 you previously deposited (0x136995618177f4879Cd0000FA4b6df8aa8577Ab0). This occurred 6 days ago.
Dziękuje , faktycznie BscScan chyba nie kłamie. Dziwne dla mnie jest to ze robiłem zrzut ekrany przed godziną 20 dnia 15.07 i pokazywał saldo 2464$ i zrzut o 5:50 dnia 16.07 i pokazywalo 2469$. A przelw na 52 przyszedł o 23:26 15.07???
No nic dziwny ten portfel Brave ,w kazdym razie dziekuje.